Uçakta kesintisiz maç keyfi dönemi

Türk Hava Yolları (THY) ile Digitürk arasında yarın imzalanacak protokolle uçaklarda da kesintisiz maç dönemi...

Türk Hava Yolları (THY) ile Digitürk arasında yarın imzalanacak protokolle uçaklarda da kesintisiz maç dönemi başlıyor. THY yolcularına uçuşları esnasında koltuk arkası ekranlarda maç izleme olanağı sağlayacak.

THY yolcularının futbol maçlarını ilk kez kıtalararası uçuşlarda koltuk arkası ekranlardan seyredebilecek. Protokol, THY'nin yönetim binasında yarın saat 11.00'de düzenlenecek. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem'in katılacağı imza töreniyle kıtalararası uçuşlarda koltuk arkası ekranlarda maç izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Deneme amaçlı sunulan canlı televizyon yayını ile Boeing 777-300 tipi 3 uçakta BBC World, BBC Arabic ve Euronews kanalları kesintisiz olarak yolcular izleyebiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz