Uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

İstanbul’dan Trabzon’a gidecek olan Pegasus Havayolları’na ait uçağa bomba ihbarı yapıldı. Uçuşu durdurulan uçağı bomba...

İstanbul’dan Trabzon’a gidecek olan Pegasus Havayolları’na ait uçağa bomba ihbarı yapıldı. Uçuşu durdurulan uçağı bomba uzmanları didik didik aradı. İhbar asılsız çıkarken yolcular Trabzon’a başka bir uçakla gönderildi.
Sabiha Gökçen Havalimanı’dan saat 20.25’te Trabzon’a gitmek için havalanmak üzere olan Pegasus Havayolları’na ait uçakta bomba olduğu ihbarı yapıldı. Hemen harekete geçen polis, uçağın kalkışını durdurdu.
Uçaktaki yolcular ve bagaşları polis tarafından boşaltıldı. Bomba uzmanı ekipler, uçağı ve bagajları didik didik aradı. Yapılan aramalar sonucunda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
Pegasus Havayolları, yolcularını başka bir uçakla saat 22.45’te Trabzon’a gönderdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz