Uçan timsah saldırdı

Avustralya'da arkadaşıyla yüzerken bir timsahla karşılaşan Felix Andersson onu yakından görüntülemek için sessizce yaklaştı


Aniden uyanan timsahkayaların üzerinden adeta uçarak Anderson’ın üzerine atladı. Timsahın görüntüsü YouTube’da bir milyon kişi tarafından izlendi.


Video paylaşım sitesine gelen yorumlar Andersson ve arkadaşı Ulrik Bergsland’in olaydan yara almadan kurtulmuş olmasının “büyük bir şans” olduğunu söyledi.


Kosta Rika'daki Tempiski Nehri üzerinde tekneyle gezintiye çıkan Alman turist, bir anda teknenin dibinde biten timsah yüzünden korku dolu anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Alman turist, nehirdeki gezi sırasında timsahı görünce fotoğraflamak istedi ama iyi bir görüntü yakalayamadı. Timsahın dikkatini çekmek için elindeki küçük bir sopayla suya vurdu.

Sonunda dikkatini kadının olduğu tekneye veren timsah, suya daldı ve tekrar yüzeye çıktığında jawsı andıran açık ağzıyla teknenin hemen yanında kadına bakıyordu.


Hayatının en korku dolu anlarını yaşadığını söyleyen kadın, ne yapacağını şaşırmıştı. Neyse ki, tekne kaptanları timsahı yatışdılar.

Bu kareler de arkadaki bir teknede geziye çıkan Kanadalı Paul Stodolny tarafından çekildi. Nişanlısı ile Orta Amerika'da tatile çıkmış olan 29 yaşındaki amatör fotoğrafçı, timsahı ilk görüdüğü andan itibaren 'fotoğraflamaya değer iyi bir şey çıkacağını' hissettiğini söyledi.


İşte timsahla karşı karşıya gelen cesur insanlar...