Uçar, Konferansa Davet Etti

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, 27 Nisan 2013 günü Genel Maden İş Sendikası...

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, 27 Nisan 2013 günü Genel Maden İş Sendikası salonunda gerçekleştirecek olan “Başkanlık Sistemi Konuşuluyor’ adlı konferansa davette bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar parti binasında basın toplantısı düzenledi. Son zamanlarda gündemde olan Başkanlık sistemi hakkında 15:00’de GMİS’te Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’in de katılımıyla konferans düzenleneceğini ifade etti. Uçar düzenlenecek konferansa tüm Zonguldak halkını davet ederek şöyle dedi:

Reklam
Reklam

“Bu günkü toplantımızın ana gündemi malum ülkemizde biliyorsunuz son dönemlerde çok hızlı değişim süreci içerisinde geçirmeye çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de tüm dünyanın sorunlarından biri olan terördür. Terör ile ülkemizdeki gelişmeleri, çözüm süreci ile ilgili yapılan neticeler noktasında süreci hepimiz takip ediyoruz. Gelişmiş ülkeler terörle mücadele ederken bizler yapmış olduğumuz barış süreci çalışmaları içerisinde yapmış olduğumuz sürecin meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık. Bunun akabinde hemen demokratikleşmenin en büyük ayaklarından birisi, anayasa değişiklik sürecinin gündeme gelmesidir. Bu süreç içerisinde ülkemizin her tarafında gündeme gelen konulardan bir tanesi Başkanlık Sistemi’dir. Buna benzer faaliyetlerle ilgili halkımızla paylaşmak amacıyla konferanslar düzenliyoruz. Başkanlık Sistemi konuşuluyor adlı kitapçıklar ve konferanslar düzenleyerek halka bilgi sağlıyoruz. Başkanlık Sistemi nedir, Başkanlık Sistemi’nin içeriği nedir, Bunları paylaşmak adına yarın Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin burada bulunacaklar. Sendika salonunda tüm halkımıza ve vatandaşlarımıza Başkanlık Sistemi ile ilgili konferanslar verecekler. Herkesi yarın 15.00’de GMİS Konferans Salonu’na davet ediyoruz. Bu elbette ki çok önemlidir. Biz bu süreçleri barış süreci yada diğer tarihi atılan adımlarla gündeme taşıyarak insanları bilgilendirip, bilinçlendiriyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: