Uçhisar Belediyesi Araç Filosu Büyüyor

Uçhisar Belediyesi araç filosuna yeni bir itfaiye aracı, kepçe, hizmet aracı ve çöp toplama aracı...

Uçhisar Belediyesi araç filosuna yeni bir itfaiye aracı, kepçe, hizmet aracı ve çöp toplama aracı eklendi.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü yaptığı açıklamada, 2013 yılının ilk beş ayında araç filolarını genişletmek amacıyla bir adet hizmet aracı ve bir adet kepçe aldıklarını ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyelerine bir adet çöp toplama aracı ve bir adet itfaiye aracı hibe edildiğini kaydetti.

Süslü, “Yeni araçlarımızla kasabamıza daha iyi hizmet vereceğiz. Oluşturacağımız itfaiye ekibimiz yeni itfaiye aracımızla ihtiyaçlarımızı tam anlamıyla karşılayacak. Bu itfaiye aracımız, son teknolojiye sahip olması nedeniyle tercihimiz oldu. Daha önce ihalesi yapılan ve hizmete sunulan 2013 model son teknolojiye sahip yeni itfaiye aracının merdiven yüksekliği 12 metre, aracın üzerinde 5 tonluk su tankı, 150 litrelik köpük tankı, yüksek basınçlı su pompası kapasitesine sahip. 4 yıllık başkanlık görevim süresince tek amacımız Uçhisar’ın daha modern yaşanılabilir bir yer olması için geceli gündüzlü çalışmak oldu. Artık oluşabilecek yangınlara zamanında ve tam donanımlı itfaiye aracıyla müdahale edebileceğiz. Yeni itfaiye aracımız kasabamıza hayırlı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: