Üçköprü Köyü İçin Heyet Geliyor

Düzce’nin Üçköprü Köyü'ndeki yol sorununun çözümü için 23 Temmuz 2013 günü Ankara'dan Karayolları Genel Müdür...

Düzce’nin Üçköprü Köyü'ndeki yol sorununun çözümü için 23 Temmuz 2013 günü Ankara'dan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Erol Altun başkanlığında uzman bir ekibin inceleme yapmak üzere geleceği bildirildi.

Üçköprü Köyü'nde sık sık meydana gelen kazalar nedeniyle vatandaşların ışıklı kavşak talebi Ankara'da Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'a iletildi. Önceki gün Milletvekili Fevai Arslan ile Ankara'da Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'la görüşen İl Başkanımız Metin Kaşıkoğlu, yol için acil çözüm gerektiğini ifade etmişti.

Reklam
Reklam

Yapılan bu görüşmenin ardından Karayolları düğmeye bastı ve Üçköprü için üst düzey bir ekibi inceleme yapmak üzere görevlendirdi. Üçköprü'deki yol sorununun çözümü için Ankara'dan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Erol Altun başkanlığında 4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil'in de hazır bulunacağı uzman bir ekibin inceleme yapmak üzere ilimize geleceğini bildirildi.

Kaşıkoğlu Üçköprü'nün kendileri için de son derece önemli olduğunu ifade ederek yaşanan kazaların son bulması için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade etti ve sorunun çözüm bulunana dek takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: