"Üçlemeler" fotoğraf sergisi açıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde "Üçlemeler" isimli fotoğraf sergisi açıldı.Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği(SAMFAD), Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtığı "Üçlemeler" temalı fotoğraf sergisiyle bir kez daha sanatseverlerin karşısına çıktı.

Samsun’un Atakum ilçesinde "Üçlemeler" isimli fotoğraf sergisi açıldı.
Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği(SAMFAD), Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtığı "Üçlemeler" temalı fotoğraf sergisiyle bir kez daha sanatseverlerin karşısına çıktı. 2002 yılında kurulan SAMFAD, birbirinden farklı konularla karma sergi düzenlemeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu güne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesine de destek veren SAMFAD, 17 yıllık sürede 30 fotoğraf sergisi açtı. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 31. sergisini açan SAMFAD, "Üçlemeler"i sanatseverlerin beğenisine sundu. 23 dernek üyesinin katkı verdiği karma sergide, 40 eser yer alıyor.
Birbirinden özel fotoğrafların yer aldığı sergi 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Yeşilyurt AVM ziyaretçileri tarafından gezilebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz