Ücretsiz diş muayenesi

İl Sağlık Müdürlüğü ve Diş Hekimliğinin ortaklaşa yürüttüğü ağız ve diş sağlığı kampanyası dahilinde ilçemizde bulunan 12 - 36 aylık tüm çocuklara diş taraması yapıldı.

Aile hekimlerinin gözetimi altında yürütülen taramalara Kırıkkale Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Öğretim Üyesi Diş Hekimi Işıl Yıldırım ve 2. sınıf öğrencileri Yahşihan Merkezde 350, Yenişehir Aile Sağlığı Merkezinde ise 85 olmak üzere toplam 435 çocuğa diş olgunluğu, mineral eksikliği gibi taramalarda bulundular. Taramada diş hassasiyeti ve çürümelere karşı her çocuğa diş koruma jeli sürülerek, Annelere çocuklarının diş sağlığını korumaları için gerekli bilgiler verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz