Ücretsiz operaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Kırşehir'de Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Ankara Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Aryalardan Türkülere'...

Kırşehir'de Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Ankara Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Aryalardan Türkülere' adlı ücretsiz konser, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Konseri vatandaşların yanı sıra Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan ve eşleri de izledi.
Devlet Opera ve Balesi solist sanatçılarının, Kültür Merkezi Salonu'nda sahne almasıyla başlayan konserde, aryalar ve Anadolu'nun çeşitli yörelerinden derlenen türküler seslendirildi.
Vatandaşların ücretsiz olarak izlediği konserde, aryalardan türkülere çok çeşitli eserler izleyenlerle buluştu. Konser sonunda Vali Erden, sanatçılara çiçek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz