Ücretsiz Osmanlıca kurs kayıtları başladı

Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği (Osmanlı-Der)’nin Osmangazi Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirdiği Osmanlı Türkçesi okuma yazma kurslarının...

Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği (Osmanlı-Der)’nin Osmangazi Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirdiği Osmanlı Türkçesi okuma yazma kurslarının 6’ıncı dönem kayıtları başladı.

Osmanlı-Der ve Osmangazi Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Osmanlı Türkçesi okuma yazma kurslarının 6’ıncı dönemi için kayıtlar, derneğin internet sitesinden alınmaya başlandı. Alanında uzman öğreticiler tarafından verilecek derslerde, Halk Eğitim Müdürlüğü müfredatı takip edilecek. 96 saat sürecek kursların, 25 Şubat Cumartesi günü başlayacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Derslerin Osmangazi Belediyesi'ne ait, Seyit Usül Kültür Merkezi, Gökdere Kültür Merkezi, Ördekli Kültür Merkezi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi, Haraççıoğlu Medresesi ve Bağlarbaşı ek hizmet binasında verileceği bildirildi.

Kursu başarıyla tamamlayanlara 'Halk Eğitim Sertifikası' verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz