Ücretsiz Otobüs Tahsisi Pazar Alışverişini Çileden Neşeye Dönüştürdü

Kütahya Simav’da belediyenin yaklaşık Bin 400 dolayında TOKİ konutunun bulunduğu Muradınlar Mahallesinde haftanın Cumartesi günleri...

Kütahya Simav’da belediyenin yaklaşık Bin 400 dolayında TOKİ konutunun bulunduğu Muradınlar Mahallesinde haftanın Cumartesi günleri kurulan halk pazarına ilgiyi artırmak amacıyla ücretsiz belediye otobüsü tahsis etmesi bölgede yaşayan vatandaşları sevindirdi.

Ücretsiz otobüs tahsisi ile vatandaşların alışveriş için halk pazarına akın etmesi tüketiciler kadar üreticileri de sevindirdi.

Belediyenin ücretsiz otobüs tahsisi en çok özel aracı bulunmayan vatandaşları sevindirdi. Bin 400 dolayındaki TOKİ konutunun bölgede çok geniş bir alana yayıldığını ve bu yüzden özel aracı bulunmayan vatandaşlar açısından haftalık pazar alışverişi yapmanın çileye dönüştüğünü ifade eden vatandaşlar haklı taleplerini yerine getirilmesiyle çilenin neşeye dönüştüğünü dile getirerek Belediye Başkanı Kasım Karahan’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

TOKİ konutlarının bulunduğu Muradınlar Mahallesindeki halk pazarını ziyaret eden Başkan Karahan’a hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı teşekkür etti.

Vatandaşa hizmeti ibadet kabul ettiklerini ifade eden Başkan Karahan, “Vatandaşın haklı talebini yerine getirmek boynumuzun borcu. Biz vatandaşa hizmet için buradayız. TOKİ konutlarının bulunduğu Muradınlar Mahallesi ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta. İlçemizde haftalık halk pazarı Çarşamba günleri kuruluyor. Özel aracı olmayan vatandaşlarımız haftalık Pazar alışverişi için Simav’a gelip gitmekte zorluk çekiyordu. Bizden haftanın cumartesi günleri bölgelerinde halk pazarı kurulması yönünde talepleri oldu. Taleplerini yerine getirdik. Şimdi de geniş bir bölge olduğu için özel aracı olmayan vatandaşlarımızı rahatlatmak amacıyla ücretsiz otobüs tahsis ettik. Vatandaş alışverişini yaptıktan sonra eşyalarını yükleyip evine götürebiliyor. Halkımızdan aldığımız hayır duaları bize yetiyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: