Ücretsiz resim kursuna ilgi

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kültür Sanat Merkezi’nin 7-11 yaş arası öğrencilere yönelik açtığıücretsiz resim kursu ilgi görüyor.Yaklaşık 30 öğrenciye merkezin sanatçıları Sebahat Sarıoğlu, Hasan Kara, Aynur Kinkav, Selda Ünveren, Eyüp İşal ve Ayşe Kart tarafından haftada bir yağlı boya tablo kursu veriliyor.Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Sanat Merkezi Başkanı Sebahat Sarıoğlu, kursun sömestri tatiline kadar her hafta Cumartesi günleri devam edeceğini ifade etti.Sarıoğlu, öğrenciler tarafından yapılan tabloların kurs sonrası sergileneceğini dile getirdi.

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kültür Sanat Merkezi’nin 7-11 yaş arası öğrencilere yönelik açtığı
ücretsiz resim kursu ilgi görüyor.
Yaklaşık 30 öğrenciye merkezin sanatçıları Sebahat Sarıoğlu, Hasan Kara, Aynur Kinkav, Selda Ünveren, Eyüp İşal ve Ayşe Kart tarafından haftada bir yağlı boya tablo kursu veriliyor.
Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Sanat Merkezi Başkanı Sebahat Sarıoğlu, kursun sömestri tatiline kadar her hafta Cumartesi günleri devam edeceğini ifade etti.
Sarıoğlu, öğrenciler tarafından yapılan tabloların kurs sonrası sergileneceğini dile getirdi. (EFE)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz