Ücretsiz Tüp Bebek Talihlisi!

Akay Tüp Bebek Merkezi'nin 'ücretsiz tüp bebek kampanyası' sonuçlandı. (advertorial)

Advertorial - Akay Tüp Bebek Merkezi, iVillage Türkiye işbirliğiyle 2011 yılında çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için sunulan kampanya sonuçlandı.

Ücretsiz Tüp Bebek Tedavisi Kazanan Talihli

**22 Ocak-22 Şubat

tarihleri arasında gerçekleştirilen "ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KAMPANYA"sına katılan 500. şanslı kişi Eskişehir'den Güldane Niğdelioğlu** oldu.


Kampanyaya Katılan Herkese Sunulan Özel Fırsatlar!

Reklam
Reklam

Kampanyaya katılan diğer tüm başvuranlar, "muayene, hormon tahlili ve sperm tahlili"ni içeren kısırlık taraması hizmetinden sadece 12 TL katkı payı ödeyerek faydalanacaktır. Bu çiftlerden tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olması önerilenlere de tedavi ücretinden % 20 indirim imkanı da sağlanacaktır.

Kampanyaya Katılanlar, Nasıl Bilgilendirilecek?

Kampanyaya başvuran herkes Akay Tüp Bebek Merkezi hasta hizmetleri ekibi tarafından aranıp özel indirimler konusunda en kısa sürede bilgilendirecektir.

Akay Tüp Bebek Merkezi

Akay Tüp Bebek Merkezi, teknolojik donanımıyla ve uzman kadrosuyla cocuk sahibi olmak isteyen ailelere Ankara'da hizmet vermektedir. Hastaya olan "hasta dostu" yaklaşımımız ve bugüne kadar bir çok başarıya imza atmış deneyimli ekibimizle Akay Hastanesi bünyesinde teknolojinin bize sağladığı bütün imkanları anne baba olma isteği olan çiftlere sunuyoruz. Dünya standartlarındaki teknik donanıma sahip merkezimizde, ameliyathane, androloji ve embriyoloji laboratuvarı bulunmaktadır. Akay Tüp Bebek Merkezi'nin deneyimli ekibi, çocuk özlemi içinde olan çiftlere, tıp biliminin elinden gelebilecek en doğru ve en etkin yardımı sağlamayı hedeflemektedir.

Reklam
Reklam

Mutluluğu Hep Birlikte Kucaklayalım

Adres: Akay Caddesi Büklüm Sokak No:4 Kavaklıdere-Ankara
Tel: 0312 4165252
www.akaytupbebek.com