Ücretsiz Yaz Kampları Başlıyor

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçecek olan ücretsiz yaz spor okulları...

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçecek olan ücretsiz yaz spor okulları 29 Haziran’da açılıyor.

Tüm gençlerin sporla bütünleşmelerini ve gelişmelerini istediklerini söyleyen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, “Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde faaliyete geçecek olan ücretsiz yaz spor okulları 29 Haziran’da açılıyor. Tüm gençlerimizin sporla bütünleşmelerini ve gelişmelerini istiyoruz. Başvurularımız devam ediyor spor uzmanlarım, antrenörlerim ve gençlik liderlerim okullarda, AVM’de ve yurtlarda tanıtımlara devam ediyor. Tüm ailelerin bu konuda hassasiyet gösterip çocuklarını spora yollamalarını istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez ise “ Ücretsiz yaz kamplarına Zonguldak’ta yaşayan öncelik olarak hiç şehir dışına çıkmamış, maddi durumu yetersiz çocukları yollamayı istediklerini söyledi. Yapmış olduğumuz Tanıtımlarda yoğun ilgiyle karşılaştık daha çok gencimize ulaşmak için Gelik’ten, Kilimli’ye Kozlu’dan merkeze tüm okulları gezmekle kalmıyor, ilimizin uğrak mekanlarına gençlik kampları afişlerini asıp el broşürlerimizi dağıtıyoruz. Bununla kalmayıp sokakta tek tek gençlerimize bakanlığımızın sağlamış olduğu imkanlardan bahsediyoruz. Eğer, bir genç İzmir-Çeşme-Paşa Limanında kamp yapacaksa güvenli bir şekilde kamp yerine bırakıp kamp bitiminde gidip tekrar alıyoruz. Ayrıca yolda giderken harcamaları için belli bir miktar para veriyoruz. Kampta bol bol denize girip spor yapıyorlar. Turnuvalar yapıyorlar, tiyatro halk oyunları, halk müziği, el sanatları etkinlikleri ile kişisel ve sosyal gelişimlerini sağlıyorlar. Değişik illerden arkadaşları oluyor. Gittikleri şehirlerdeki tarihi ve kültürel yerleri AVM ’leri, Aqua park gibi yerleri ücretsiz geziyorlar ve eğleniyorlar. Gittikleri kampa göre rafting, paintball ,tırmanma, kano, ata binme gibi faaliyetlerden ücretsiz yararlanıyorlar, beklide hayatlarında bir daha böyle eğlenme fırsatları olmayacak Gençlik Ve Spor Bakanlığı sayesinde güzel zaman geçirecekler. Başvurularımız 31 mayısa kadar devam ediyor. www.genclikkamplari.gov.tr adresinden bireysel olarak başvuru yapacaklar. Online başvuru işleminden sonra çıktı alıp 18 yaşından küçükse velisine imzalatıp nüfuz cüzdanı fotokopisi ile birlikte Zonguldak Gençlik Merkezine getirmeleri gerekmektedir. Kampa gitmek için aranan tek şart Gençlik Merkezimize üye olmaları gerekir. Ayrıntılı bilgi için (372) 253 81 45’ten gençlik liderlerime ulaşabilirler ya da sosyal paylaşım sitemizden Zonguldak gençlik merkezim sayfamıza üye olup soru sorabilirler ayrıca diğer tüm ücretsiz faaliyetlerimizden ve kurslarımızdan faydalana bilirler. 13-16 yaş deniz kamplarımız ve 17-22 yaş doğa kamplarımız bulunmakta. Hepinizi gençlik Merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: