Üçüncü Bilgi Alışveriş (bav) Toplantısı Yapıldı

Karabük İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 2012 yılının üçüncü Bilgi Alışveriş (BAV) toplantısı yapıldı.İl...

Karabük İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 2012 yılının üçüncü Bilgi Alışveriş (BAV) toplantısı yapıldı.

İl Tarım Müdürü Halil Tekin başkanlığındaki toplantıya İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda 2012 yılının ilk 9 aylık döneminde, İlçe Müdürlükleri ve Şube Müdürlükleri tarafından yapılan bütün çalışmaların ayrıntılı değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca 2013 yılında uygulanacak İl Özel İdaresi kaynaklı projeler ve ele alındı. Koordinatör Enstitüye bölgemize uygun buğday çeşitlerinin çiftçi şartlarında denemelerinin yapılması ve Eskipazar ilçemizde arazilerin fosforlu gübrelerden yeterince faydalanamamasının sebeplerinin araştırılmasının teklif edilmesi istendi.

Reklam
Reklam

TARGEL kapsamında köylerde görev yapan Mühendis ve Veteriner Hekimlerin çalışma bölgelerindeki tarımsal konularda ortaya çıkan sorunlar ve olumsuzluklar da masaya yatırılarak çözüm önerileri görüşüldü.

İl Tarım Müdürü Halil Tekin toplantının son bölümünde, yürütülmekte olan projelerin eksiksiz olarak tamamlanmasını isteyerek, Şube ve İlçe Müdürlerine çalışma alanlarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz