Üçüncü cinayetinde yakalanan zanlı tutuklandı

Ağrı'da 2 yıl önce Ağrı’da imam nikahlı eşine tecavüz ettiği iddiasıyla 2 amca oğlunu öldürdükten...

Ağrı'da 2 yıl önce Ağrı’da imam nikahlı eşine tecavüz ettiği iddiasıyla 2 amca oğlunu öldürdükten sonra kaçarak Kayseri’ye gelen ve Güneşli Mahallesi'ne yerleşen T.K. (40), imam nikahlı eşini boğarak öldürdüğü gerekçesi ile jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Üç cinayeti itiraf eden T.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2009 yılında Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde imam nikahlı eşi Aynur Çeçen’e tecavüz ettiği iddiasıyla amca oğulları Abdulmenap K. ve Medeni K.’yı öldürdükten sonra kayıplara karışan katil zanlısı T.K., imam nikahlı eşini boğarak öldürdü.
Olay, Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre, eşi ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışan katil zanlısı T.K., öfkesine hakim olamayarak 31 yaşındaki eşini tülbentle boğarak öldürdü. Öldüğünden emin olan koca, daha sonra cesedi evin bahçesinde açtığı bir metre derinliğindeki çukura gömdü.
Altı gün boyunca toprak altında kalan ceset, Kocasinan Jandarma timlerinin durumundan şüphelenerek sorguladığı katil zanlısı T.K.’nın itirafı ile bulundu. Sorgusunda, amcasının oğullarını öldürdüğünü itiraf ettiği ileri sürülen şüpheli, bugün de Kocasinan Jandarma timlerinin nezaretinde hakim karşısına çıkarıldı.
T.K., tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz