Uçuruma Yuvarlanan Araç

Ödemiş ilçesinde, dün öğle saatlerinde kaybolan Akif Çakır’ın cesedine 12 saat sonra ulaşıldı. Çakır'ın cesedi...

Ödemiş ilçesinde, dün öğle saatlerinde kaybolan Akif Çakır’ın cesedine 12 saat sonra ulaşıldı. Çakır'ın cesedi 65 metre yüksekliğindeki bir uçurumun dibindeki araçta sıkışık halde bulundu.

Çakır'ın yakınları öğle saatlerinde cep telefonunu aradı. Çakır’ın cevap vermemesi üzerine akrabaları, 156 jandarma ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbarı değerlendiren Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ödemiş Gölcük karayolunun İncipınar’a yakın mevkiinde uçurumdan yuvarlanan 58 TF 148 plakalı araca 12 saat sonra ulaştı. Araç içerisinde cesedi gören ekipler, Ödemiş Belediyesine bağlı AKS ekiplerine haber vererek sıkışan cesedi 4 saatlik bir çalışma sonucu yola çıkardılar.

Reklam
Reklam

Çakır’ın cesedinin incelenmesi amacıyla Adli Tıp morguna kaldırıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz