Uçurumun Kenarında Mahsur Kalan Çocuklar Itfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Milas'ta Beçin Kalesi'nin yanındaki uçurumda mahsur kalan 3 çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Milas'ta Beçin Kalesi'nin yanındaki uçurumda mahsur kalan 3 çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Dilek Yıldız (13), Nazlı Güzel ve Yasin Selçuk, piknik yapmak amacıyla Beçin Kalesi'ne gitti. Kalenin içinde gezerken bayrak direğinin olduğu bölgede dengesini kaybeden Yıldız, uçuruma yuvarlandı.

Yaklaşık 5 metre aşağıda kayalıklara tutunan Yıldız'ı kurtarmak için arkadaşları Güzel ve Selçuk da yanına indi. Sarp kayalıklar nedeniyle geri dönemeyen çocuklar, itfaiye ve 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen Milas Belediyesi itfaiye ekipleri, iple yanlarına inerek önce Yıldız'ı, daha sonra diğer çocukları bulundukları yerden kurtardı. Vücudunun farklı yerlerinden yaralanan Yıldız ile Güzel ve Selçuk hastanede kaldırıldı.

Muhabir: Mutlu Hazer - Ferdi Aşıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: