Ucuz iPhone gerçek oldu!

Geçtiğimiz Haziran ayından bu yana sizlere birçok kere Apple’ın uygun fiyatlı bir iPhone modelini kullanıcılara sunacağı haberleri vermiştik.

İşte bu haberler gerçek oldu. Apple yeni bir iPhone modeli çıkarmadı fakat 3. Nesil iPhone uygun fiyatı ile orta seviye kullanıcıların gözdesi oldu.

Apple’ın Android’i yok etmek istediği haberlerinin gerçek olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Nerdeyse 2 yılı aşkındır piyasada olan iPhone 3GS uygun fiyatlı Android telefonlara rakip olarak hızlı adımlarla ilerliyor. 4 Ekimden itibaren Amerika’da kontrat ile birlikte ücretsiz olarak verilen iPhone 3GS’in satışları günden güne artıyor. Birçok kullanıcı iPhone 4S almaktansa tercihlerini ekonomik bir çözüm olan iPhone 3GS modelinden yana kullanıyor. iPhone 3GS satışları geçtiğimiz ay içerisinde yüzde 20 artmış durumda.

Reklam
Reklam

Birçok mağazada yok satan iPhone 3GS’in fiyatları ülkemizde de düşmüş durumda. Turkcell’den iPhone 3GS almak istiyorsanız 19.90 TL’den başlayan fiyatlarla 24 ay boyunca abonelik taahhüttü vermeniz gerekiyor. Vodafone Red Tarifesine sahipseniz 24 ay boyunca abone olanlara iPhone 3G S 8 GB ayda sadece 19 TL ek ödemeyle veriliyor.

Görüldüğü gibi iPhone 3GS normal bir Android akıllı telefondan farksız kampanyalar ile kullanıcılara sunuluyor. Muhtemelen yeni nesil i,Phone çıktığında iPhone 3GS’in yerini iPhone 4 alacak. Bakalım Apple Android satışlarının önüne geçmek için başka hangi yolları deneyecek.

[

****](http://www.scroll.com.tr/intel-sayfa/ultrabook%E2%80%99lar-899-dolara-dustu/)