Udaş 37 Bin Olan Abone Sayısını Yıl Sonuna Kadar 42 Bine Yükseltmeyi Hedefliyor

Uşak Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (UDAŞ) Genel Müdürü Emre Onur, kentteki doğalgaz altyapı çalışmalarının yüzde...

Uşak Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (UDAŞ) Genel Müdürü Emre Onur, kentteki doğalgaz altyapı çalışmalarının yüzde 96'ya ulaştığını ifade ederek 2012 sonuna kadar 42 bin aboneye ulaşmaya hedeflediklerini söyledi.

UDAŞ Genel Müdürü Emre Onur düzenlediği basın toplantısında yürüttükleiş çalışmalar hakkında bilgi verdi. UDAŞ'ın 2005 yılından itibaren faaliyet gösterdiğini, kentte doğalgaz alt yapı çalışmalarının büyük bölümünün tamamlandığını ifade eden UDAŞ Genel Müdürü Emre Onur, "Kentin yüzde 96'sın da doğal gaz alt yapı çalışmalarını tamamladık. Yıl sonuna kadar 37 bin olan abone sayısını 42 bine çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. Uşak kent merkezinde yaklaşık 61 bin konut bulunduğunu bu gün itibariyle 56 bin konutun doğal gaz alt yapısının tamamlandığını ifade eden Onur, "Alt yapı çalışmaları için bugüne kadar 40 Milyon TL harcama yaptık. Bugün itibariyle abone sayımız 37 bine ulaştı. Elmalıdere, Mehmet Akif Ersoy, Atatürk, Dikilitaş, Işık, ve Fatih mahallelerinde çok az bir bölümde alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşık 7 milyon TL'lik bir bütçe ile geride Uşak'ta bulunan tüm konutlara doğalgaz ulaştırmış olacağız. 2012 yılı sonu itibariyle alt yapı çalışmalarımız tamamlanacak.2012 yılı sonunda 42 bin aboneye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: