Udeaş Edremit’i Aydınlattı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Uludağ Elektrik Kurumu (UDEAŞ)’nun yanmayan sokak lambalarının tamamını değiştirmesi ile adeta karanlıkta...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Uludağ Elektrik Kurumu (UDEAŞ)’nun yanmayan sokak lambalarının tamamını değiştirmesi ile adeta karanlıkta olan ilçe geceleri de aydınlandı.

Yanmayan sokak lambaları nedeniyle yoğun şikayetlerin yaşandığı ilçede vatandaşlar, “Karanlıkta yağmur çamur, yürümekte güçlük çekiyor, araçlarımızı bile el fenerleri ile buluyorduk. Yetkililerin bu soruna çözüm buldukları için teşekkür ediyoruz”dediler. Sokak lambalarının değiştirilmesi ile ilçe geceleri ışıl ışıl olurken, adeta başka bir şehir görünümüne büründü.

Reklam
Reklam

MÜDÜRE ULAŞAMADIK

Bu arada kaç tane sokak lambasının değiştirildiği konusunda bilgi almak için UEDAŞ Müdürlüğü’ne haber ekibimiz, yerel numaralardan kayıtlı olanlarının hepsinin faksa bağlı olması nedeniyle 8. arama sonrası güçlükle ulaştı. Bu durum da bir vatandaşın sorununda UDEAŞ’a nasıl ulaşacağını konusunu gündeme getirdi. (BT)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: