UEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu, İnegöl'deki Çalışmaları Inceledi

Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İnegöl ilçesinde yapılan yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İnegöl ilçesinde yapılan yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

UEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu, İnegöl'de yapılan yatırım çalışmalarını ve mahallelerdeki kablolama çalışmalarını kontrol etti.

Mahalle ziyaretleri sonrasında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'i ziyaret eden İslamoğlu, burada yaptığı konuşmada, İnegöl'de orta gerilim ile ilgili çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

İslamoğlu, 16 trafonun yapımını planlandıklarını belirterek, "Bunların orta gerilim çalışmalarının çoğu tamamlandı. Alçak gerilim çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Alanyurt bölgesinde Ramazan Bayramı'na kadar 5 trafoyu devreye alacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kablolama çalışmalarının da devam ettiğini bildiren İslamoğlu, sanayi ve konutlara yönelik çözümler geliştirdiklerini, sanayi bölgelerinde daha yoğun yük çekecek altyapı yatırımı yaptıklarını kaydetti.

"Her ne sebeple olursa olsun elektrik kesintilerinin önüne geçmek için uğraşıyoruz" diyen İslamoğlu, "Çok eski hatları yenileme çalışmaları yapıyoruz. 2013 sonuna kadar altyapı ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Bu sayede sorunlar en alt seviyeye inmiş olacak" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise şunları söyledi:

"Yılların eskittiği birçok yer var. Ancak milletvekili olarak vatandaşlarımızın sorunlarını takip etmekle yükümlüyüz. Bu çerçevede UEDAŞ'ın yatırımları ile ilgili bilgileri aldık. Bu bilgiler dahilinde biz de vatandaşımıza gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İnegöl içindeki yatırımların bitiş tarihlerini aldık. Bu süreci de takip edeceğiz."

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: