UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Twente ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Twente ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Özlüce Tesisleri'nde antrenman yapan futbolcuları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ziyaret etti. Altepe, antrenman öncesi saha kenarında futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, yeşil beyazlı takımın yarınki maçtan tur için yeterli bir skorla ayrılacağına inandığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor'a her zaman destek verdiklerini dile getiren Altepe, "Bu modern Özlüce Tesisleri, belediye tarafından yapıldı. Dünyanın en iyi statlarından biri olan Timsah Arena'nın da inşaatı sürüyor. İnşallah en kısa sürede stat tamamlanacak ve Bursaspor bu statta çok güzel başarılara imza atacak" dedi.

Reklam
Reklam

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Recep Altepe ve kentin diğer önde gelenlerinin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini vurgulayarak, bu desteğin artarak devam etmesini istediklerini kaydetti.

-Antrenman-

Ziyaretin ardından yeşil beyazlı futbolcular Twente maçının son çalışmasını yaptı.

Teknik direktör Sağlam gözetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti.

Yeşil beyazlı futbolcular bu bölümde kondisyon çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde Sağlam'ın oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırdığı öğrenildi.

Muhabir: Vedat Yücebaş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: