UEFA heyeti Ali Sami Yen Stadı'nda

İSTANBUL (AA)- UEFA'nın Gürcistanlı delegesi David Petiashvili ile Eğitim Müdürü Marc Otten, Ali Sami Yen Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Futbol Federasyonu Stat Güvenlik ve Denetleme Müdürü Cenk Cem ile birlikte Ali Sami Yen Stadı'nı denetleyen Petiashvili ve Otten'a, Galatasaray Kulübü Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Toruslu da eşlik etti.

Denetlemeye, UEFA Şampiyonlar Ligi Team Grubu Üyesi Chris Wilson da katıldı.

Cenk Cem, UEFA yetkililerinin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde bir ön denetleme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Statla ilgili fazla bir eksik yok. Burada sadece yapılacak organizasyonla ilgili görüşmeler gerçekleştirildi" dedi.

Reklam
Reklam

Statta tadilatın sürdüğünü belirten Cem, UEFA temsilcilerinin bu tadilatın tamamlanmasından sonra çekilecek görüntüleri istediklerini, bulunan birkaç eksiğin de giderilmesini istediklerini kaydetti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları için Ali Sami Yen Stadı'nın yanı sıra bildirdiği Atatürk Olimpiyat Stadı'nı UEFA yetkililerinin denetleme gereği görmediği kaydedildi.

Heyet bugün BJK İnönü Stadı'nda, yarın da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Eğitim Programı için görüntü alacak. Heyet ayrıca, perşembe günü UEFA Kupası finali için aday olan Şükrü Saracoğlu Stadı'nda incelemelerde bulunacak.