UEFA Kupası'nı Kazanan Efsane Oyuncular, Bir Araya Gelecek

17 Mayıs 2000 tarihinde UEFA Kupasını ilk defa Türkiye'ye getiren Galatasaray'ın efsane futbolcuları, kupayı kazanmalarının...

17 Mayıs 2000 tarihinde UEFA Kupasını ilk defa Türkiye'ye getiren Galatasaray'ın efsane futbolcuları, kupayı kazanmalarının yıl dönümü münasebetiyle yarın bir araya gelecek.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yarın saat 13.00'da bir araya gelecek olan sarı - kırmızılı efsanevi futbolcular, UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirmelerinin 13. yıl dönümünü kutlayacaklar. Türkiye'ye Avrupa'dan getirilen ilk kupada imzası bulunan dönemin oyuncuları, teknik heyet ve yöneticilerinin katılım göstereceği organizasyon, basına da açık olarak gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

UEFA Kupası'nın alındığı dönemde efsanevi kadroda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu'nun ise gerçekleştirilecek organizasyona katılıp katılmayacağı ise bildirilmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: