UEFA'dan F.Bahçe'ye şok uyarı!

2011'de Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe, bu yıl da aynı kaderi yaşayabilir.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Genel Sekreteri Gianni Infantino, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Vaslui ile eşleşen Fenerbahçe hakkında bir açıklama yaptı. Gianni Infantino, "Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki durumu hala net değil" dedi.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura töreninin ardından Fenerbahçe ile ilgili bir açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

Gianni Infantino, 3. ön eleme turunda Rumen takımı Vaslui ile eşleşen sarı-lacivertli kulüple ilgili, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe'yi aklamasına karşın UEFA Disiplin Müfettişleri dosyayı inceliyor. Çok karışık bir dosya ve disiplin organlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Büyük bir dosya, okunacak binlerce sayfa var. Fenerbahçe'nin durumu hala net değil" ifadelerini kullandı.

MEN SİNYALLERİ

Fenerbahçe'nin durumunun belirsiz olduğunu vurgulayan Gianni Infantino'nun bu sözleri sarı-lacivertli ekibin bu yıl da Avrupa'dan men edilebileceğinin sinyalleri olarak yorumlandı. Fenerbahçeli yöneticiler konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Fenerbahçe'nin Vaslui'yi elese bile daha sonra kupadan men edilebileceği belirtildi.