UEFA'dan Ömer Kaner'e görev

İSTANBUL (A.A) - UEFA, Almanya'nın Münih kentinde 19 Mayıs Cumartesi akşamı oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali çerçevesinde bir haftalık futbol

İSTANBUL (A.A) - UEFA, Almanya'nın Münih kentinde 19 Mayıs Cumartesi akşamı oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali çerçevesinde bir haftalık futbol festivali düzenliyor.

Festival kapsamındaki etkinliklerden biri de 18 Mayıs Cuma günü düzenlenecek Futsal Günü. İlk kez düzenlenecek olan ve futsalın tanıtılmasını amaçlayan Futsal Günü'nde değişik yaş gruplarının hedef alındığı eğitim çalışmaları gerçekleştirilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) alınan bilgiye göre, bu organizasyonda UEFA eğitmeni olarak Türk Futsal Milli Takımı Teknik Direktörü ve TFF Eğitici Eğitmeni Ömer Kaner de görev yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: