UEFA'nın Fenerbahçe Kararı

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer almasına ilişkin UEFA kararı konusunda, "Hem Türk futbolu adına

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer almasına ilişkin UEFA kararı konusunda, "Hem Türk futbolu adına hem de Fenerbahçe adına güzel bir gelişme" dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün hem Fenerbahçe hem de Bursaspor adına çıkan olumlu kararların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphelerinin olmadığını ifade eden Şahin, "UEFA'dan bugün güzel haberler geldi. Hem Türk futbolu adına hem de Fenerbahçe adına güzel bir gelişme. Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: