Ufak Tefek Cinayetler 19. yeni bölümden ilk sahne yayımlandı: Merve'ye ağır darbe! (Yeni fragman ne zaman?)

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm ekrana geldi ve akabinde dizinin 19. yeni bölümünden ilk görüntüler ile ilk sahne yayımlandı. Merve, Serhan'ın eline tutuşturduğu boşanma protokolüne nasıl tepki verecek! İşte Ufak Tefek Cinayetler 19. yeni bölümden ilk görüntüler ve son bölümden detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamlarının en çok ilgi çeken dizilerinden olmaya devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölüm de izleyicileri ekran başına topladı ve 18. bölüme Burcu'nun hamilelik haberi damga vurdu. Merve oyunlarını sürdürmeye çalışırken beklemediği bir darbe aldı ve bu durum Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde de devam edeceğe benziyor.

ANLAŞMALI BOŞANMA PROTOKOLÜ

Son bölüm sonrası tabii yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak merakla bekleniyor. Fragmandan önce Star TV Ufak Tefek cinayetler 19. bölümün ilk sahnesini izleyicilerle paylaştı. Merve, hırsız korkusu bahanesi ile Serhan'ı eve getiriyor ama Serhan Merve'nin eline boşanma kağıtlarını tutuşturuyor. Merve iyice bir patlama noktasına sürükleniyor gibi gözüküyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 19. BÖLÜM İLK SAHNE

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜMEDEN İLK GÖRÜNTÜLERE TEPKİLER

Dizinin yeni bölümüne dair paylaşılan ilk görüntülere izleyiciler çeşitli yorumlarda bulundular. Serhan'ın doğal davranışına istinaden Arzu'nun hırsız yalanı ile ilgili gerçeği Serhan'a söylemediği tahmin ediliyor.

Yorumlar genellikle Oya ile Arzu'nun uyumu ve iş başında olması üzerinde duruyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin hayranları Oya ile Arzu'nun ilerleyen bölümlerde bir hata yapmamasını ve Merve'ye gereken "dersi" vermelerini umut ediyorlar.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Tabii dizinin yeni bölümüne dair ilk sahne fazlaca ipucu sağlamıyor. Bu yüzden dizinin hayranları diğer karakterlerden de sahnelerin yer aldığı 19. bölüm fragmanını merakla bekliyorlar. İyice köşeye sıkışan ve planları istediği gibi gitmeyen Merve ne yapacak? Kraliçe geri dönecek mi? Bununla ilgili ipuçlarını yeni bölüm fragmanında göreceğiz. Ufak Tefek Cinayeyter 19. bölüm fragmanının bugün (28 Şubat Çarşamba) çıkması bekleniyor. 2. fragmanın da 2 Mart Cuma günü paylaşılacağı tahmin ediliyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Burcu, hamileymiş haberi siteye bomba gibi düştü! Hemen saflar tutuldu. Kim eski eşin yanında durdu, kim metresin tarafına geçti? Savaş ışık hızıyla Oya - Merve kapışmasına dönüştü. Oya bir yandan bastırırken, Merve bütün kudretini kullandı. Filler tepişirken çimenler ezildi. Bugüne kadar sürekli ezilen Arzu ise artık canavarlaşıyor. Merve'nin hırsız yalanını sonunda biri yakaladı. Üstelik kanıtıyla birlikte. Son bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile bölümün tamamına ulaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm izle