Üftade Okul Aile Birliği Uşak'ta Yılın Kadınını Seçti

Üftade Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Uşak'ta yılın...

Üftade Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Uşak'ta yılın kadınını seçti. Av. Hayrünnisa Perdahcı'nın yılın kadını seçildiğini belirten Üftade Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Taşkıran, şefkatin kadında zirveleştiğini ve bu sayede toplumu birarada tutan harç olduğunu söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Karaman ise yaptığı açıklamada, Uşak'ta yapılan gönüllü çalışmaların herkes tarafından bilinmesini istediklerini, bu sayede yardımların da artacağını düşündüklerini belirtti. Yılın kadını seçilen Perdahcı'nın, engelli vatandaşlar, kimsesiz çocuklar ve şiddet gören kadınlara yönelik gönüllü yardımlardan dolayı seçildiğini anlattı.

Reklam
Reklam

Hayrünnisa Perdahcı'ya ödülünün verilmesi için düzenlenen, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’in eşi Yeşim Erden’in de katıldığı törende Üftade öğrencileri halk oyunları, şiirler ve şarkılar sundu. Törende konuşan Erden, toplumun geleceğini kadınların şekillendirdiğini söyledi. İnsanın ilk öğretmeninin anne olduğunu vurgulayan Erden, anlattığı hikayeyle orada bulunanları duygulandırdı. Yılın kadını ödülünü Yeşim Erden'in elinden alan Av. Perdahcı ise, "Yaptıklarımız, ödül almak için değildi. Beni bu ödüle layık gören Üftade Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği üyelerine çok teşekkür ederim. Artık daha çok çalışacağım." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: