Ufuk Eğitim Kurumları'ndan Van’a nakdi ve giyecek yardımı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Özel Hayat Ufuk Koleji ve Ufuk Anaokulu Okul-Aile Birliği, Vanlı depremzedeler yararına...

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Özel Hayat Ufuk Koleji ve Ufuk Anaokulu Okul-Aile Birliği, Vanlı depremzedeler yararına yardım kampanyası düzenledi.
Büyük ilgi gören kampanya kapsamında 10 bin liradan fazla nakit paranın yanı sıra yaklaşık bir kamyon giyecek, battaniye ve gıda yardımı toplandı. Ufuk Eğitim Kurumları’nda çocukları okuyan anneler, yardımları hem toplamada hem düzenlemede büyük gayret gösterdi.
Okul Aile Birliği'ne ve velilere teşekkür eden Okul Müdürü Muhterem Kılınç, “Velilerimizin ve öğrencilerimizin duyarlılığı, bizleri ülkemizin birlik ve beraberliği adına çok sevindirdi. Kampanya devam ediyor. Toplanan yardımları bayramda bizzat götüreceğiz. Bizimle gelmek isteyen velilerimizi de götüreceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz