Ufuk Koleji'nden Cizre'de kardeş okula sıcak yardım

Alanya Özel Ufuk Koleji, Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan kardeş okul Hamidiye İlköğretim Okulu’na giysi, ayakkabı...

Alanya Özel Ufuk Koleji, Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan kardeş okul Hamidiye İlköğretim Okulu’na giysi, ayakkabı ve kitap-kırtasiye yardımı gönderdi.

600 öğrencili Hamidiye İlköğretim Okulu öğrencilerine 1. sınıftan 8. sınıfa kadar okutulabilecek hikaye, kitap, kırtasiye malzemesi, kıyafet ve ayakkabı toplayan Ufuk Koleji öğrencileri, yardımları paketleyerek Cizre’ye gönderdi. Yapılan yardımlarla kardeşlik köprüleri kurduklarını belirten Okul Müdürü Muhterem Kılınç, eğitimde dayanışmayı büyük bir değer olarak gördüklerini dile getirdi. Kılınç, "Kardeş okul dayanışması Türkiye'deki tüm eğitim kurumlarına örnek olacak bir dayanışmadır. Kardeş okula desteklerimiz bundan sonra da devam edecek. Yardım yapan öğretmen, aile ve öğrencilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz