Ufuklu minikler Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nı kutladı

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında Ufuk Okulları'nın minik öğrencileri bir dizi etkinlik düzenledi. Bu...

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında Ufuk Okulları'nın minik öğrencileri bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda düzenlenen kitabevi gezisi, 5 yaş ve 6 yaş öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
Minik öğrencilerin birbirinden sevimli harekeleriyle renklenen gezide miniklerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Renkli ve resimli kitapların daha çok ilgilerini çektiği görülen minikler doyasıya kitap okuma ve dinleme imkanı buldu. Çocuk dergilerini de inceleyen minikler rengarenk bilmece ve bulmacalarla neşeli dakikalar geçirdi.
Elli minik öğrencinin katıldığı gezinin rehber öğretmeni çocukların bu yaşlarda kitaba ısındırılması gerektiğini, sanal dünyadan olabildiğince uzak tutup kitapların dünyasıyla meşgul olmalarının sağlanması gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz