Ufuklu Öğrenciler SBS’de Türkiye Birincisi Oldu

ÖSYM tarafından açıklanan 2012 SBS sonuçlarına göre Ufuk Okulları büyük başarı elde etti. Ufuk Okulları...

ÖSYM tarafından açıklanan 2012 SBS sonuçlarına göre Ufuk Okulları büyük başarı elde etti. Ufuk Okulları 8. Sınıf öğrencileri Yunus Aydın ve Gökalp Kağan Kurtoğlu, SBS sınavından Türkiye birincileri olarak çıktılar.

Tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Yunus Aydın ve Gökalp Kağan Kurtoğlu başarılı bir geleceğe ilk adımlarını attılar. Bir yıldır düzenli olarak sınava hazırlanan öğrenciler son bir ayda da öğretmenleriyle çalışma kampına girerek yoğun bir hazırlık dönemi geçirmişlerdi. Bir aylık kampta 30’un üzerinde deneme sınavı çözen ufuklu öğrenciler, 23 bin soru çözüp, 96 saat etüt yaparak hazırlandılar.

Reklam
Reklam

Ufuk Okulları Genel Müdürü Gazi Karslı yaptığı açıklamada; Ufuk Okulları olarak başarılarının ilk değil artık bir gelenek olduğunu belirtti. Karslı; "Okulumuz geçen yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Toplam Kalite Yönetimi uygulamalarında da ekip dalında İstanbul birincisi olmuştu, yine öğrencilerimiz her yıl SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si oluyor. Üniversiteye yerleştirmede de yüzde 100’e yakın başarımız var. Tüm bunlar Ufuk Okulları olarak eğitim kalitemizin göstergesidir." diye konuştu.

Gazi Karslı; "Başarılarımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında da artarak devam edecektir, Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçmeyi planladığı akıllı tahta uygulaması, tablet PC uygulaması, podcasting yayını 2009-2010 eğitim ve öğretim yılından beri Ufuk Okulları'nda kullanılıyor, öğrencilerimiz bu uygulama sayesinde, bilgiye kolay ulaşım, interaktif eğitim ve teknolojiyle erken yaşta tanışma fırsatı buluyor." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: