Ufuklu şampiyonlardan protokol ziyaretleri

Özel İstinye Ufuk İlköğretim Okulu’nun 2010-2011 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışma ve olimpiyatlarda...

Özel İstinye Ufuk İlköğretim Okulu’nun 2010-2011 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışma ve olimpiyatlarda dereceye giren öğrencileri İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ı, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin’i ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli'yi makamında ziyaret etti.
Ziyarete şampiyon öğrencilerden 4B sınıfı öğrencisi, Ebiko Dünya 1.si Yunus Emre Erdem; 7A sınıfı öğrencisi, İnfomatrix Dünya 2.si Melih Aktaş; 6A sınıfı öğrencisi, Ebiko Dünya 4.sü Rumeysa Genç; 8A sınıfı öğrencisi, Yüzme Türkiye 1.si Eyüp Taşpınar; 6C sınıfı öğrencisi, Edream Türkiye 2.si Emin Tarık İşeri; 6A sınıfı öğrencisi, Edream Türkiye 3.sü Rumeysa Genç; 6A sınıfı öğrencisi, İmato İstanbul 3.sü Elif Ercan; 6A sınıfı öğrencisi, İmato İstanbul 3.sü Giray Kuru; 6D sınıfı öğrencisi, İmato İstanbul 3.sü Alperen Bahar katıldı.
Oldukça renkli geçen ziyaretlerde öğrenciler katıldıkları olimpiyat ve yarışmalar hakkında bilgi verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız'ın tebrik ve takdirlerinden sonra öğrenciler İstanbul'daki eğitim ile ilgili yapılan çalışmaları birinci ağızdan dinleme şansı buldu.
Hatıra fotoğrafı da çektiren öğrenciler Muammer Yıldız’dan hediyelerini alarak ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz