Ugandalı Kadın Milletvekillerinin Altındağ Ziyareti

Altındağ Belediyesi’nin Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri’nde gerçekleştirdiği başarılı proje ve çalışmalar dünyanın hemen her...

Altındağ Belediyesi’nin Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri’nde gerçekleştirdiği başarılı proje ve çalışmalar dünyanın hemen her tarafından ilgi görüyor ve örnek alınıyor.

Uganda Cumhuriyeti parlamentosu, iktidar ve muhalefet partilerine mensup 5 kadın milletvekili, ününü duydukları Altındağ Belediyesi’nin kadın çalışmaları hakkında bilgi almak için Altındağ Belediyesi’ni ziyaret etti. Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Yunus Keleş tarafından ağırlanan Ugandalı heyet, Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri’nin çalışma tarzı, eğitim programları, Altındağ’daki kadın profili ve belediyenin kadınlarla ilgili politikaları hakkında bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Ugandalı kadın milletvekilleri Amongi Betty Ongom, Nakayenze Connie Galiwango, Grace Namara, Niabazi Harriei ve Akello Judith Franca Altındağ’daki kadınlar ve yaşam koşulları ile ilgili de ayrıntılı bilgi aldı.

Altındağlı kadınlara Altındağ Belediyesi’nin sağladığı olanaklar ve onlara sunulan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Keleş, Altındağ’daki kadın nüfus ve yaşam koşulları hakkında sorulan soruları de cevaplandırdı.

Altındağ Belediyesi’nin kadın çalışmalarına hayran kaldıklarını söyleyen Ugandalı heyet, kadınlara sağladığı olanaklar ve kalkınmalarına verdiği destekten ötürü Altındağ Belediyesi ve Başkan Tiryaki’yi de tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: