UGİAD Yönetimi Emniyet Müdürü Toprak'a Ziyaret Etti

Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar ve Yönetim Kurulu üyeleri Cem...

Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar ve Yönetim Kurulu üyeleri Cem Akay, Metin Dokur, Murat Duymuş ve Tamer Akarca, Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak’ı makamında ziyaret etti.

UGİAD Başkanı Abdullah Acar, ziyarette yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürü Ogün Toprak’a yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi veren Ogün Toprak ise Uşak’ın sanayisi ile ön plana çıkan önemli bir şehir olduğunu ifade etti.

UGİAD heyeti daha sonra Devlet Hava Meydanları Uşak Havaalanı Müdürü Uğur Yalvaç’ı makamında ziyaret etti. Uşak Havaalanı'nın daha aktif hale getirmek için çaba sarf ettiklerini belirten Uğur Yalvaç, bu doğrultuda hazırladıkları projeleri anlattı.

Reklam
Reklam

Havaalanının daha aktif hale getirilmesi için yapılması gereken her konuda destek olacaklarını ifade eden UGİAD heyeti, bu konudaki girişimleri ve çalışmalarından dolayı Uğur Yalvaç'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: