Uğur Makine'den 5. Yıl Kutlaması

2007 Yılında Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde doğalgaz sektöründe faaliyetine devam eden Uğur Makine 5. kuruluş yıldönümü...

2007 Yılında Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde doğalgaz sektöründe faaliyetine devam eden Uğur Makine 5. kuruluş yıldönümü münasebetiyle özel bir kutlama programı gerçekleştirdi.

Dinar Park Ala Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kutlamalara Uğur Makine Dinar ve Isparta çalışanlarının yanı sıra iş adamları ve aileleri katıldı. Uğur Makine kurucusu Necati Uğur 2007 yılında kurulan firmanın 5 yıl gibi kısa bir sürede büyük bir gelişme ve büyüme gösterdiğini vurgulayarak şöyle konuştu: “Ticaretin temeli rekabettir. Ancak her çalışanın rızkını Cenab-ı Allah fazlası ile verir düşüncesiyle hareket etmeye çalıştık. Bu manada ilçemizde faaliyet gösteren firmaların hepsine de teşekkür etmek istiyorum. Doğalgaz üzerine faaliyet gösteren firmalar arasında asla kırıcı ve olumsuz rekabet olmamıştır, aksine firmalar arası birlik ve beraberlik olmuştur. Ülkemizde doğalgazın ulaşmadığı pek çok yerleşim yeri varken Afyon’un sadece 3 ilçesinde olduğu düşünülürse, Dinar’ın doğalgaz konusunda oldukça şanslı olduğunu söyleyebiliriz. İlçenin doğalgaza kavuşmasında gayret gösteren, emeği geçen herkese tüm Dinarlılar adına teşekkür ediyorum. Çünkü Dinarlılar 5 yıldır doğalgazın rahatlığı ve konforunu yaşamaktadırlar.” dedi.
Uğur Makine’nin 5. yılına özel yemekli gecede firmanın yönetim politikalarını anlatan Gelen Müdür Makine Mühendisi Bahattin Uğur ve Uğur Makine Isparta Şube Müdürü Mücahit Uğur ise, “Bu zorlu süreçlerde bizleri yalnız bırakmayan ve bizleri maddi manevi destekleyen perde arkası kahramanlarımız amcalarımızdı. Huzurlarınızda amcalarıma, babama, anneme ve bizimle beraber bu yolda gayret gösteren Uğur Makine personellerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: