Uğur Mumcu, Ölümünün 21'inci Yılında Bursa'da Anıldı

 Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi üyeleri, gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun ölümünün 21'inci yılı dolayısıyla anma töreni düzenledi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun ölümünün 21'inci yılı dolayısıyla anma töreni düzenledi. Setbaşı Köprüsü'nde toplanan ve "Basın şehitlerimizi unutmadık" yazılı dövizler taşıyan grup, çok sayıda gazeteci ve vatandaşın katılımıyla Heykel'deki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Burada konuşan ÇGD Bursa Şube Başkanı Yüksel Baysal, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok, Abdi İpekçi, Metin Göktepe, Çetin Emeç ve Uğur Mumcu'yu saygıyla andıklarını söyledi. "Bazı güçler, araştırmacı gazeteciliğin önderi Uğur Mumcu'yu aramızdan aldı" diyen Baysal, basın özgürlüğü bakımından en kötü yılların yaşandığını ileri sürdü. Daha sonra katılımcılar, Atatürk Anıtı'na kırmızı karanfiller bıraktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: