Uğur Mumcu'nun Ölümünün 21. Yılı

SİNOP (AA) -  Gazeteci yazar Uğur Mumcu, ölümünün 21. yılında CHP Sinop İl Başkanlığı, Sinop Belediyesi ve vatandaşlar tarafından anıldı.

Gazeteci yazar Uğur Mumcu, ölümünün 21. yılında CHP Sinop İl Başkanlığı, Sinop Belediyesi ve vatandaşlar tarafından anıldı. Uğur Mumcu Parkı'nda toplanan grup, saygı duruşundan bulundu. CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlker Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Bugün çeşitli siyasal rejimler depremler yaşıyor. Bu depremler düşünceleri, inançları yeniden değiştiriyor. Ama biz şu 21. yüzyıla girerken görüyoruz ki, Türkiye’de bugüne kadar sonuç almış en güçlü örgüt Kuvayi Milliye örgütüdür, Mustafa Kemal ve arkadaşlarıdır. Kuvayi Milliye, toplumun en önemli sivil örgütlenme modelidir" dedi. Günün anlam ve önemini belirten şiir parti üyesi Tayfun Ertem tarafından okundu. Konuşmanın ardından alan içinde bulunan Uğur Mumcu anıtına karanfil bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: