Uğurlu: Organize Sanayi Bölgesi yoluna yeni imar düzeni geliyor

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karaman’ı Ereğli’ye bağlayan yolun Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan kısmında...

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karaman’ı Ereğli’ye bağlayan yolun Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan kısmında yeni imar durumu geliştirdiklerini söyledi.
Önümüzdeki aylarda başlayacak Köprülü Kavşak ve Organize Sanayi duble yol çalışması ile birlikte bu alan üzerinde yeni imar düzenlemesine gidildiğini belirten Kâmil Uğurlu, “Karaman Valiliğimiz ile birlikte bir karar aldık. Bifa Kavşağı’ndan Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar uzanan 10 km’lik yolun sağında ve solunda imar durumu geliştiriyoruz. Orada prestijli binalar, yapılar yer alacak. Ereğli istikametinden Karaman’a girenler, modern bir kente geldiklerini hissedecekler." dedi.
Karaman’ın ikinci köprülü kavşağı olacak Ereğli Kavşağı’ndaki çalışmaların önümüzdeki aylarda başlayacağını ifade eden Uğurlu, “Zemin etütleri ve kamulaştırması tamamlanan proje, Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılıyor. Kavşaktan Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan yol, 10 kilometre boyunca duble yol olacak. Son derece kaliteli ve sıcak asfalt serilecek. İhalesi 18 Ocak 2012 tarihinde yapılacak projeyi bu yılın haziran ayı içerisinde hizmete sunmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz