Uğurludağ Kaymakamlığı'ndan Yeni Doğan Ihtiyaç Sepeti

Çorum'un Uğurludağ ilçesi Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, ilçede uyguladıkları 'İyiki Doğdun Minik Uğurludağlım' projesi kapsamında yeni...

Çorum'un Uğurludağ ilçesi Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, ilçede uyguladıkları 'İyiki Doğdun Minik Uğurludağlım' projesi kapsamında yeni doğum yapan kadınlara içinde 14 çeşit çocuk malzemesi bulunan ihtiyaç sepeti hediye ettiklerini belirtti.

Hasan Gümüşçüoğlu, yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilçede yeni doğan çocukların ailelerine ihtiyaç sepeti verilmesini planladıklarını belirtti. Sepette bir çocuğun bütün ihtiyaçlarının bulunduğunu kaydeden Gümüşçüoğlu, "Doğum sepetini ilk aşamada toplam 100 aileye vereceğiz. Ayrıca proje kapsamında ailenin bağlı bulunduğu aile hekimi, sosyal yardımlaşma görevlisi ile birlikte yeni doğan bebekler evinde ziyaret edilecek aileye hekim tarafından, çocuk yetiştirirken dikkat etmesi gerekenler hakkında bilgi verilirken, sosyal yardımlaşma görevlisi de ailenin sosyal durumu ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edecek.'' dedi.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında ilk olarak Kırköy'de Osman Şimşek'in evine gidilerek doğum sepeti verildi. Ziyarete Kaymakam Hasan Gümüşçüoğlu'nun yanı sıra Uğurludağ Müftüsü Fatih Güzel, aile Hekimi Merve Tarhan ve Vakıf Müdürü Yakup Yalman da katıldı.

Kaymakam Gümüşçüoğlu, yeni doğan çocuğun bütün ihtiyaçlarının bulunduğu hediye sepeti ile ailenin doğum masraflarına katkıda bulunduklarını söyledi. Gümüşçüoğlu, Yeni doğan bebeğin ailesine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Gümüşçüoğlu, ailenin diğer çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi. Aile Hekimi Merve Tarhan ise yeni doğan bakımı hakkında annesine bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: