UHKİB Eğitimlerine Devam Ediyor

Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), üyelerinin gelişimine yönelik hazırladığı ve uygulamaya koyduğu yıllık...

Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), üyelerinin gelişimine yönelik hazırladığı ve uygulamaya koyduğu yıllık eğitim planı çerçevesinde 'photoshop' eğitimi düzenledi.

Web Tasarım Eğitmeni Burak Karaoğlu tarafından UHKİB Eğitim Salonu’nda 2 gün boyunca verilen eğitimler sonrasında katılımcılar, temel, orta ve ileri düzeyde Photoshop kullanımı konusunda genel olarak bilgilendirildi.

Web Tasarım Eğitmeni Burak Karaoğlu şu açıklamalarda bulundu: "2 günlük eğitim alan katılımcılara, temel olarak görüntü işleme, düzeltme ve boyama tekniklerini ile basit maskeleme işlemlerini gösterdik. Bu eğitime katılanlar, herhangi bir görüntüde eklemeleri, kırpmaları, deformasyonları, düzeltmeleri, bazı tekstile yönelik desen giydirme ve desen fırça maskeleri kullanabilecekler. Photoshop programının yaygın olarak kullanıldığı bir sektör olan hazırgiyim sektörüne verilen bu eğitimler umarım faydalı olmuştur."

Reklam
Reklam

Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin üyelerine yönelik programları farklı konu başlıkları ve uzmanlarla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: