UİB ve Ekonomi Bakanlığı’ndan ihracatçıya “Export Helpdesk” semineri

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) ve Ekonomi Bakanlığı, Türk ihracatçısının AB pazarına giriş kolaylığı sağlamak için...

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) ve Ekonomi Bakanlığı, Türk ihracatçısının AB pazarına giriş kolaylığı sağlamak için “Export Helpdesk” semineri düzenleyecek.
Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) ile Ekonomi Bakanlığı işbirliğiyle “Export Helpdesk” semineri düzenlenecek. Seminerin temel hedefi web sitesinin etkin kullanımını sağlamak, başta KOBİ’ler olmak üzere Türk firmalarının AB pazarına girişlerini kolaylaştırmak.
UİB ile Ekonomi Bakanlığı’nın işbirliğinde Türkiye İhracat Yardım Masası Farkındalığını Artırma” (Export Heldesk) Semineri 30 Eylül tarihinde UİB’de gerçekleştirilecek. Seminer’de katılımcı firma yetkililerinin Exporthelpdesk sayfasını somut ürün/örnekler üzerinden nasıl kullanabileceklerine ilişkin bilgilendirme yapılacak.
AB pazarına giriş kolaylığı sağlamayı amaçlayan seminerle Türk ihracatçılarının web sayfasının daha etkili biçimde kullanmaları amaçlanıyor. Açılış konuşmasıyla başlayacak seminerde Ekonomi Bakanlığı AB Genel Müdürlüğü Yetkilileri Sunum yapacak. Ayrıca AB Komisyonu Yetkilisi Maryse Coutsouradis de bir sunum yapacak. Seminere ilgi duyan firma temsilcileri katılım başvuruları için http://uib.org.tr/tr/aktuel-egitim-etkinlikleri-export-helpdesk.html adresini kullanabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz