Ükem Koleji, Satranç Turnuvasında Manisa Birincisi Oldu

Özel Ülkem Koleji 7. sınıf öğrencisi Can Akyol, Manisa Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda yıldızlar kategorisinde...

Özel Ülkem Koleji 7. sınıf öğrencisi Can Akyol, Manisa Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda yıldızlar kategorisinde il birincisi oldu.

21 -22 Şubat Gençler ve Yıldızlar Kategorileri müsabakaları ile başlayan yarışmalar, küçükler ve minikler müsabakaları ile tamamlandı. Her kategoride toplam 54 okul ve 209 yarışmacının katıldığı müsabakalarda, Özel Manisa Ülkem Koleji 20 öğrenci ile yer aldı. Ülkem Koleji'nin 11 yarışmacı ile katıldığı Yıldızlar kategorisinde Can Aykol birinci, Göktuğ Öztop dördüncü, Gazi Kemal Bayram dokuzuncu, Meriç Ünlü onuncu oldu. Ülkem Koleji'nden 3 yarışmacının katıldığı küçükler kategorisinde ise, Ali Doğaç Aksoy sekizinci, Utku Ayaz Akkaş onuncu oldu. 6 öğrencinin katıldığı minikler kategorisinde Ada Yankı Çifter altıncı, Kadri Haluk Hacan ise onunculuğu elde etti. Yıldızlar kategorisinde birinci olan Can Aykol, 1-5 Nisan tarihlerinde Nevşehir Ürgüp’te yapılacak Türkiye Finali yarışmalarında Manisa'yı temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: