Ukraynalı Hasta Medıcana’da Sağlığına Kavuştu

Ukrayna’da yaşayan 51 yaşındaki bayan hasta Maryna Ünaldı, Medicana Hastanesi’nde sağlığına kavuştu.Kendi ülkesinde ,kanamalarının...

Ukrayna’da yaşayan 51 yaşındaki bayan hasta Maryna Ünaldı, Medicana Hastanesi’nde sağlığına kavuştu.

Kendi ülkesinde ,kanamalarının çok olması nedeniyle parça alınıp, rahim zarı kanseri tanısı konulan hasta Maryna Ünaldı, Medicana Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cazip Üstün’e başvurdu.

Gerekli tetkikleri yapılarak patoloji materyalleri tekrar incelenen hasta Maryna Ünaldı, Prof. Dr. Cazip Üstün tarafından ameliyat edildi. Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan hasta taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Endometrium kanseri konusunda bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cazip Üstün;" Endometrium kanseri kendisini adet düzeninde bozulma ve menapoz sonrası kanama ile belli ettiğinden, bu tür yakınmaları olan hastaların mutlaka jinekologlarına baş vurarak biopsi aldırmalarını öneriyoruz. Erken tanı ve uygun ameliyat ile bu hastalıktan korkulmaması gerekiyor.’’ diye belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: