Ukraynalı kadına fuhuş baskını

“Güzel kadın ister misin?” şeklinde mesaj gönderdiği iddia edilen Ukrayna uyruklu Natali K. yakalandı

İstanbul'da bir vatandaşın telefonuna yarı çıplak kadın fotoğrafları yollayıp, “Güzel kadın ister misin?” şeklinde mesaj gönderdiği iddia edilen Ukrayna uyruklu Natali K. yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kadıköy'de özel bir şirkette bilgisayar yazılımcısı olarak çalışan E.Y.’nin cep telefonuna tanımadığı bir numaradan "Güzel kadın ister misin?” şeklinde mesaj geldi.

Ardından da cep telefonunda bulunan sosyal bir uygulama üzerinden 5 tane yarı çıplak kadın fotoğrafı gönderildi. E.Y., polise başvurarak, evli olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri E.Y.’ye mesaj gönderen şahsın numarasını alarak irtibata geçti. Polis ekipleri Kadıköy'de belirledikleri bir otele baskın düzenleyerek, Ukrayna uyruklu Natali K.’yı gözaltına aldı.

Zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, şebekenin diğer üyelerinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: