Ukraynalı Kafile Palandöken'de Kayak Yaptı

"Erzurum'da Turizm Tanıtım Organizasyonu" programına katılmak üzere kente gelen Ukraynalı tur operatörleri ve gazeteciler Palandöken'de kayak yapmanın keyfini yaşadı.

"Erzurum'da Turizm Tanıtım Organizasyonu" programına katılmak üzere kente gelen Ukraynalı tur operatörleri ve gazeteciler Palandöken'de kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Erzurum Valiliği, Erzurum Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ve Odessa Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen organizasyon katılan Ukraynalı kafile Palandöken Dağı'nı gezdi.

KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı Talha Bekir Özmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ukraynalı kafilede yer alanlardan bazılarının ilk kez Palandöken'de kayakla tanıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Ukraynalı kafilenin Erzurum ve Palandöken Kayak Merkezi'ne hayran kaldığını belirten Özmen, "Ukraynalı tur operatörleri ve gazetecilerin Erzurum'da kayak keyfini yaşaması, Palandöken'in tanıtımı için büyük önem taşıyor. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'de ilk kez kayakla tanışmak, kentimize gelen Ukraynalı misafirlerimiz için önem taşıyor. Yüzlerindeki mutluluk ve memnuniyeti görünce tanıtım çalışmalarının olumlu sonuçlarını görüyoruz" dedi.

Ukrayna'nın Odessa kentinden gelen gazeteci Cynthia Victoria ise Erzurum'da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Palandöken'de daha önce hiç kayak yapmadığını anlatan Victoria, şunları kaydetti:

"Palandöken gerçekten çok güzel. Kafileyle buraya geldiğim için çok mutluyum. Spor ve turizm sektörünün burada gelişmiş olması çok güzel. Yerel yönetimlerin kayak ve sporun gelişmesi adına çalışma yapmasına sevindim. Palandöken'de hiç kayak yapmamıştım. Burada yaşlılar ve çocuklar için de kayak pistleri var. Palandöken'i çok beğendim, çok güzel kayak pistleri var. Dileğim, Palandöken'in Avrupa ve dünyada önemli bir kayak merkezi olmasıdır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selami Küçükoğlu / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: