Ukraynalı Kasa Hırsızının Gözcüsü Yakalandı

Kayseri’de bir avukatın bürosunda suçüstü yakalanan Ukraynalı hırsızın ardından yapılan çalışmalarda gözcülük yaptığı ileri sürülen...

Kayseri’de bir avukatın bürosunda suçüstü yakalanan Ukraynalı hırsızın ardından yapılan çalışmalarda gözcülük yaptığı ileri sürülen Gürcistan uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi Mete Caddesi’nde bir iş hanında yapılan ihbar sonrasında yakalanan Ukrayna uyruklu Romeo Khurstylava’nın adliyeye çıkarıldığı ve mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Ukrayna uyruklu Romeo Khurstylava’nın tutuklanmasının ardından yapılan çalışmalarda, Khurstylava’ya gözcülük ettiği ileri sürülen ve Gürcistan uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi daha Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: