Ukraynalı Yatırımcı Çorlu'da Un Fabrikası Açıyor-TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer:

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Ukraynalı bir iş adamının Çorlu ilçesinde un fabrikası açmayı düşündüğünü

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Ukraynalı bir iş adamının Çorlu ilçesinde un fabrikası açmayı düşündüğünü bildirdi.

Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ ve çevresinde yeniden yapılandırılan sanayi çalışmalarının, Trakya'nın yatırım ve ticari cazibesini arttırdığı söyledi.

Yabancı işletmelerin bölgede yatırım yapma arzusuyla kendileriyle irtibata geçtiklerini anlatan Biçer, TAGİD'in bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarına yardımcı olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Ukraynalı bir iş adamının da Çorlu'da un fabrikası açmak istediğini ifade eden Biçer, "TAGİD olarak amacımız yabancı yatırımcıyı ülkemize getirmek, aynı zamanda da Türk iş adamlarını da dünyanın 150 ülkesindeki derneklerimizin de desteğiyle oralarda yatırım yapmalarına yardımcı olmaktır. Ukraynalı bir yatırımcı Çorlu Avrupa Serbest Bölgesi'nde (ASB) büyük bir un fabrikası kurmayı düşünüyor. KendileriniASB yöneticileri ile görüştürdük ve konuyu takip ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: